Κατασκηνωτικές περίοδοι 2023

Οι κατασκηνώσεις της Χριστιανικής Στέγης Πατρών λειτούργησαν με τη βοήθεια του Θεού και το φετινό καλοκαίρι στη Ρίζα Ναυπακτίας. Έγιναν τέσσερες (4) κατασκηνωτικές περίοδοι για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου.

230 κατασκηνωτές και 40 στελέχη έζησαν και τη φετινή περίοδο στο ακρογιάλι της, μέσα σε περιβάλλον ηρεμίας και γαλήνης.

Τα παιδιά και όλοι οι συμμετέχοντες στις κατασκηνώσεις βρέθηκαν στην αγκαλιά του Θεού που είναι γεμάτος αγάπη και κατανόηση. Μέσα στην αγκαλιά του Πατέρα τους αισθάνονται ασφάλεια και αντιλαμβάνονται ότι τα συμφέρει να κλειστούν στη Θεϊκή αγκαλιά γιατί εκεί προστατεύονται από κάθε κίνδυνο.

Όλο το κατασκηνωτικό πρόγραμμα βοηθά τους κατασκηνωτές μέσα από τη συναναστροφή με τα συνομαδόπουλά τους και τα στελέχη να ξεφεύγουν από αυτά που τους ενοχλούν και να στρέφουν το βλέμμα τους στο Χριστό. Τότε είναι που αναλαμβάνει Εκείνος να τα ανεβάσει και η Θεία Χάρη που πήραν με το Βάπτισμα τους δίνει την ενέργεια να στέκονται στα πόδια τους και να δυναμώνουν στον αγώνα τους.

Από την κατασκήνωση της Ρίζας 60 χρόνια τώρα πέρασαν χιλιάδες παιδιά που πάντα τη θυμούνται με συγκίνηση και αγάπη.

Ας δοξάζουμε το Θεό που μας αξίωσε να βρεθούμε στο χώρο αυτό που μέσα από την αγάπη και τη ζεστασιά των ανθρώπων που συναντήσαμε και συναναστραφήκαμε πήραμε εφόδια που μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή.

Πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό

Αγόρια Δημοτικού
Αγόρια Δημοτικού
Κορίτσια Δημοτικού
Κορίτσια Δημοτικού
Αγόρια Γυμνασίου/Λυκείου
Αγόρια Γυμνασίου/Λυκείου
Κορίτσια Γυμνασίου/Λυκείου
Κορίτσια Γυμνασίου/Λυκείου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ