Η επίσημη έναρξη των χειμερινών δραστηριοτήτων!

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την επίσημη έναρξη των χειμερινών δραστηριοτήτων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Η παρουσία σας αποτελεί τιμή και χαρά για εμάς.

Η Χριστιανική Στέγη Πατρών, είναι ορθόδοξο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, λειτουργεί στην πόλη μας, πάντα κάτω από την σκέπη και την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου καθώς και των αείμνηστων προκατόχων του, πολλές δεκαετίες τώρα στην πόλη των Πατρών και εκτός από το ορθόδοξο κατηχητικό της έργο που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, κατά τις εβδομαδιαίες συναντήσεις τους, έχει να επιδείξει έντονο φιλανθρωπικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα.

Ενδεικτικά αναφέρεται η διοργάνωση ομιλιών και ημερίδων από διακεκριμένους ομιλητές, εορταστικών εκδηλώσεων, οι επισκέψεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία της πόλης μας, η διοργάνωση αιμοληψιών σε συνεργασία με τα νοσοκομεία της περιοχής, καθώς και πνευματικές εκδρομές και ιεραποστολικές εξορμήσεις σε διάφορα μέρη εντός και εκτός Ελλάδος.

Την περίοδο του καλοκαιριού η Χριστιανική Στέγη Πατρών οργανώνει και λειτουργεί κατασκηνώσεις Ορθοδόξων παιδιών και νέων στις κατασκηνώσεις ΤΙΒΕΡΙΑΣ στην περιοχή Ρίζα Ναυπακτίας.